Mathijssen Uitvaartverzorging

De wilsverklaring

Nu reeds stil staan en nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naast familielid?
Steeds meer mensen willen bij leven al aangeven hoe ze hun uitvaart vorm willen (laten) geven.
Steeds vaker kiest men voor een geheel eigen invulling, waarbij men de gebruikelijke tradities over boord gooit. Men kiest voor een uitvaart die past bij het eigen leven, denkwijzen en persoonlijkheid.
Om aan te geven hoe U de eigen uitvaart zou willen invullen en vormgeven hebben wij het boekje “Wilsbeschikking” gemaakt. Het boekje “Wilsbeschikking”, kunt u kosteloos aanvragen of afhalen op Het Afscheidshuis ook kunnen wij in een persoonlijk gesprek de wilsbeschikking doornemen.
Het boekje bewaart u bij de papieren voor de nabestaanden. Een kopie daarvan kunnen wij opnemen bij ons in een dossier.

In de wilsbeschikking geeft u aan hoe u uw uitvaart wilt vormgeven.
Wilt u begraven of gecremeerd worden en op welke locatie? Misschien kiest u voor een alternatieve locatie bv een horeca gelegenheid. Heeft u een voorkeur voor een kist, misschien gaat u die zelf beschilderen of bv door de kinderen of kleinkinderen. Zorg dat er een adressenlijst klaar ligt, maak eventueel teksten voor een advertentie of zoek een mooi gedicht uit. Wilt u dat er na de uitvaart consumpties gebruikt worden? Zomaar een greep uit de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk reeds een kostenindicatie te geven.

Download hier het formulier voor de Wilsbeschikking:

Wilsbeschikkingsformulier downloaden

Kunt u het IdeeNieuws PDF-bestand niet openen? Daar heeft u een Adobe Reader voor nodig. Deze kunt u gratis downloaden van de site van Adobe. U hoeft alleen maar op de knop ‘nu downloaden’ te klikken.