Mathijssen Uitvaartverzorging –
Persoonlijk en passend afscheid

Bij Mathijssen uitvaartverzorging geven wij met persoonlijke aandacht invulling aan het afscheid van uw dierbare.

Bent u op zoek naar een persoonlijk afscheid voor uw dierbare?

Bij Mathijssen Uitvaartverzorging begrijpen wij als geen ander dat elke uitvaart uniek is. Wij bieden dan ook een persoonlijk en passende uitvaart voor uw dierbare.

Onze persoonlijke aandacht voor detail en onze betrokkenheid bij het afscheid van uw dierbare zorgen voor een passend afscheid waarbij elk aspect tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij begrijpen dat het verlies van een dierbare veel te verwerken geeft, daarom nemen wij de organisatie en planning van de uitvaart volledig uit handen. Een vaste uitvaartverzorger staat u van begin tot het eind bij.

Bij Mathijssen Uitvaartverzorging kunt u rekenen op kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Wij bieden een breed scala aan diensten en zijn flexibel in het invullen van uw wensen en behoeften.

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren, betrouwbaar en hebben een groot hart voor hun werk. Zij staan u bij met raad en daad en helpen u stap voor stap door het proces van het afscheid nemen van uw dierbare.

Neem contact op met Mathijssen Uitvaartverzorging voor meer informatie over onze diensten. Wij staan voor u klaar om het afscheid van uw dierbare zorgvuldig, integer en persoonlijk te verzorgen.

Bezoek voor meer informatie over onze diensten onze website of neem direct contact met ons op. Wij zijn er voor u!

In geval van overlijden: