Mathijssen Uitvaartverzorging

Laat uw wensen achter met een wilsbeschikking 

Het plannen van een uitvaart, zowel voor jezelf als voor een naast familielid, wordt steeds populairder. Veel mensen willen vooraf bepalen hoe ze hun uitvaart willen laten verlopen. Traditionele gebruiken worden steeds vaker losgelaten, en men kiest voor een uitvaart die aansluit bij hun eigen leven, denkwijzen en persoonlijkheid.

Om uw wensen voor uw eigen uitvaart vast te leggen, hebben wij het boekje “Wilsbeschikking” samengesteld. Dit boekje kunt u kosteloos aanvragen of ophalen bij Het Afscheidshuis. We kunnen ook een persoonlijk gesprek met u voeren om de wilsbeschikking door te nemen. U kunt het boekje bewaren bij uw belangrijke documenten voor uw nabestaanden, en een kopie kan bij ons in een dossier worden opgenomen.

 In de wilsbeschikking kunt u aangeven hoe u wilt dat uw uitvaart wordt vormgegeven. Wilt u begraven of gecremeerd worden, en op welke locatie? Misschien wilt u kiezen voor een alternatieve locatie, zoals een horecagelegenheid. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kist? Misschien wilt u deze zelf beschilderen, of uw kinderen en kleinkinderen hierbij betrekken. Het is handig om een adressenlijst klaar te leggen en eventuele teksten voor een advertentie of een mooi gedicht uit te zoeken. Daarnaast kunt u aangeven of u wilt dat er consumpties worden aangeboden na de uitvaart. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die er zijn.

Het is ook mogelijk om alvast een kostenindicatie te geven voor uw wensen.

Download hier de wilsbeschikking »

U kunt de wilsbeschikking digitaal invullen en aan ons mailen via: info@mathijssenuitvaartverzorging.nl en/of u bewaart de geprinte versie bij uw uitvaartpolis. Laat ook uw naasten weten dat u een wilsbeschikking heeft.