Mathijssen Uitvaartverzorging

Welkom bij ons team!

Ons team is ontstaan uit de passie en toewijding van Jack Mathijssen, die op 1 januari 2007 begon als uitvaartverzorger. Met zijn jarenlange ervaring en betrokkenheid heeft Jack het stokje op 1 april 2021 overgedragen aan Annelies van Dongen. Wat ooit begon als een eenmansbedrijf is nu uitgegroeid tot een team van zeven deskundige en empathische uitvaartverzorgers. Bij het regelen van een uitvaart realiseren wij ons dat elke situatie uniek is. Daarom streven wij ernaar om elke uitvaart zorgvuldig, integer, zorgzaam en met persoonlijke aandacht te laten plaatsvinden. We begrijpen dat het afscheid van een dierbare een cruciale stap is in het verwerkingsproces van nabestaanden na een ingrijpend verlies. Daarom leggen we de basis voor een goed verlopen afscheid, zodat de nabestaanden verder kunnen gaan met hun eigen leven.

Onze toewijding aan onze klanten is onvoor­waar­delijk. We staan dag en nacht voor u klaar, want we begrijpen dat een overlijden zich niet aan openings­tijden houdt. Ons team staat paraat om u te onder­steunen en te begeleiden in deze moeilijke tijd.

Neem gerust contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van uw dierbare op een respect­volle en persoon­lijke manier plaats­vindt.

Maakt ook kennis met:
Chauffeurs | Mathijssen Uitvaartverzorging

Onze chauffeurs:
Kees Broekhuis, Hans van Haaster en Martien Kats (niet op de foto).

Verzorgsters | Mathijssen Uitvaartverzorging

Team van verzorgsters, bestaande uit:
José Marijnissen, Angela van Steen, Anja Wassenaar, Caroline van der Linden, Annie Verheijen en Judith Smith (niet op de foto).

Draagsters | Mathijssen Uitvaartverzorging

Team van gastvrouwen, bestaande uit:
Lisette Blok, Inge van Dongen, Caroline van der Linden, Annie Verheijen, Corrie van Dongen, Joke van den Wijngaard en Miranda van de Wouw (niet op de foto).