Mathijssen Uitvaartverzorging

Wij nemen zorg uit handen

Als iemand overlijdt moet u veel regelen en besluiten, terwijl u anderzijds te maken heeft met uw eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Op zo’n moment is het prettig om een uitvaartbegeleider te hebben die zorg uit handen neemt en bepaalde zaken voor de uitvaart regelt.  Zo heeft u alle tijd om te rouwen.

Wij regelen alles voor uw uitvaart

Mathijssen Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten, geeft advies en biedt ondersteuning bij een overlijden. Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart en ondersteunen u met alles dat u moet regelen voor het overlijden, bij het overlijden en na de uitvaart.

Begrip in de regio

Met inmiddels ruim 14 jaar ervaring is Mathijssen Uitvaartverzorging een begrip in de regio Zundert.

Persoonlijk, passend en betrokken

Geen mens, geen wens en geen budget is hetzelfde. Dat maakt het regelen van elke uitvaart uniek.  

Wij willen die uitvaart zorgvuldig, integer, zorgzaam en met persoonlijke aandacht laten plaatsvinden. Dat vraagt om oprechte steun, volledige aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. Die opdracht is aan ons welbesteed. Nabestaanden kunnen de uitvaart, zorg en begeleiding met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Leg uw uitvaartwensen vast

Veel mensen stellen het nadenken over het eigen laatste afscheid of dat van een naaste het liefst zo lang mogelijk uit. Kort na een overlijden moeten nabestaanden veel belangrijke keuzes maken om te zorgen voor een afscheid dat past bij de overleden dierbare, zoals begraven of cremeren, de opbaarlocatie, de kist, de uitvaartlocatie, de muziek, de kaarten en de bloemen.

Heeft u of een naaste voor een uitvaart specifieke wensen? Bij Mathijssen Uitvaartverzorging kunt u in een persoonlijk gesprek, geheel kosteloos, de uitvaartwensen vastleggen. Op die manier kunt u uw nabestaanden helpen in deze emotionele periode door zorgen uit handen te nemen.

Uitvaart regelen? Neem contact op

Wilt u een bijzondere uitvaart, begrafenis regelenstijlvolle uitvaart, crematie verzorgen of zoekt u een uitvaartverzorging bij u in de buurt? Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht de wensen, soort uitvaartverzekering of budget dat u heeft.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.

Mathijssen Uitvaartverzorging is er voor u!