Mathijssen Uitvaartverzorging

Bijzondere uitvaart

De uitvaart van een overledene is steeds weer uniek. De behoefte om een uitvaart op een bijzondere manier in te vullen groeit. Hoe zou u willen dat uw nabestaanden stilstaan bij uw leven? Door uw uitvaart zelf te regelen neemt u zorgen uit handen van uw nabestaanden.

Mathijssen Uitvaartverzorging in Zundert staat open voor al uw crematie- of begrafenis ideeën. Samen met u nemen wij de tijd om invulling te geven aan uw bijzondere uitvaart. Met inmiddels ruim 14 jaar ervaring is Mathijssen Uitvaartverzorging een begrip in de regio Zundert. Wij verzorgen uitvaarten, geven advies en bieden ondersteuning.

Van grote tot kleine uitvaarten

Geen mens, geen wens en geen budget is hetzelfde. Bij Mathijssen Uitvaartverzorging is daarom elke uitvaart uniek en bijzonder. Van uitvaarten met een groot aantal belangstellenden tot kleine, intieme informele uitvaarten: wij hebben al veel bijzondere uitvaarten mogen verzorgen.

Persoonlijk, passend en betrokken: met hart en ziel

Wij willen die bijzondere uitvaart zorgvuldig, integer, zorgzaam en met veel aandacht laten plaatsvinden. Bij een eigen leven hoort dat eigen passend afscheid. Op deze manier zorgen wij ervoor dat al uw wensen vervuld worden en uw dierbaren met een goed gevoel kunnen terugkijken op de uitvaart, ondanks het verdriet. Een goed verlopen afscheid is namelijk het begin voor u dierbaren een nieuw begin om verder te kunnen gaan. Dat vraagt om oprechte steun en volledige aandacht van onze medewerkers. Die opdracht is aan ons welbesteed. Nabestaanden kunnen de uitvaart aan ons toevertrouwen. Met hart en ziel zetten wij ons voor u in en doen alles wat in ons vermogen ligt om uw bijzondere uitvaart goed te laten verlopen.  

U kunt uw bijzondere uitvaart en stijlvolle uitvaart zo persoonlijk en passend mogelijk maken. Samen leggen we keuzes zoals begraven of cremeren, de opbaarlocatie, de kist, de urn, de uitvaartlocatie, de muziek, de kaarten en de bloemen vast.

Leg uw uitvaartwensen vast

Heeft u of een naaste voor een specifieke wensen voor een bijzondere uitvaart? Bij Mathijssen Uitvaartverzorging kunt u in een persoonlijk gesprek, geheel kosteloos, de wensen voor uw bijzondere uitvaart vastleggen. Samen leggen we keuzes zoals begraven of cremeren, de opbaarlocatie, de kist, de urn, de uitvaartlocatie, de rouwauto de muziek, de kaarten en de bloemen vast.

Op die manier kunt u uw nabestaanden helpen in deze emotionele periode door zorgen uit handen te nemen.

Neem contact op

Wat uw uitvaarwensen ook zijn: iedereen kan bij ons terecht, soort uitvaartverzekering of budget dat u heeft. Wij kunnen uw begrafenis regelen of crematie verzorgen.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.

Mathijssen Uitvaartverzorging is er voor u.