Mathijssen Uitvaartverzorging

Stijlvolle uitvaart

Een uitvaart is iets waar u liever niet over nadenkt of praat. Na een overlijden moet er veel geregeld worden, zoals de overlijdensaangifte, administratieve taken en het afscheid.

Een geleefd leven vraagt om een stijlvol afscheid. Een uitvaart is een laatste eer aan het leven van een dierbare en daarmee geeft het een belangrijke plek in het rouwproces. Mathijssen Uitvaartverzorging biedt u graag de tijd, zorgvuldigheid en aandacht voor een stijlvolle uitvaart die een onuitwisbare herinnering achterlaat. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u in alle rust kunt rouwen.

Jack Mathijssen: wij regelen alles voor uw uitvaart

Mathijssen Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten, geeft advies en biedt ondersteuning bij een overlijden. Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de uitvaart helpen wij u met alles dat u moet regelen voor het overlijden, bij het overlijden en na de uitvaart. Samen met de nabestaanden zorgen wij voor een eervol en waardig afscheid, zodat u met een goed gevoel kunt terugkijken op de bijzondere uitvaart.

Persoonlijk, passend en betrokken

Ieder mensen is uniek en daarmee ook iedere uitvaart. Laat zien wie de overledene was, deel herinneringen en kom samen met familie en vrienden. Mathijssen Uitvaartverzorging biedt alle ruimte voor een stijlvol afscheid van een dierbare. Daarin is aandacht voor het geleefde leven van de dierbare, zijn of haar wensen en de wensen van de nabestaanden om invulling te geven aan het afscheid.

Is er een voorkeur voor begraven of cremeren? Gaat u voor een rouwwagen, koets met paarden, rouwfiets of eigen rouwvervoer zoals b.v. camper, bus of vrachtwagen. Wilt u de afscheidsceremonie houden in een kerk, crematorium of misschien wel op een plek waar u of een van uw dierbaren graag kwam? En wat zijn de wensen voor de opbaarlocatie, kist, muziek, kaarten en bloemen?

Wij maken samen met u in aandacht en in overleg de juiste keuzes om het afscheid  persoonlijk, passend, stijlvol en liefdevol te maken.

Stijlvolle uitvaart regelen? Neem contact op

Stijlvolle uitvaart regelen? Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht de wensen, soort uitvaartverzekering of budget dat u heeft.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.

Mathijssen Uitvaartverzorging is er voor u, dag en nacht.