Mathijssen Uitvaartverzorging

Crematie verzorgen

Een overlijden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die we als mens kunnen meemaken. U neemt afscheid van een dierbare, een moeilijk moment waarop een verdrietige periode volgt. Na het verlies van een dierbare gaat het leven door. Een persoonlijk en passend afscheid is een eerste stap binnen het rouwproces.

Mathijssen Uitvaartverzorging kan u ontzorgen door uw crematie te verzorgen. Zo heeft u alle tijd om te rouwen.

Wij regelen alles voor uw crematie

Mathijssen Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten, geeft advies en biedt ondersteuning bij een overlijden in Zundert en omgeving.  Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot het moment van de crematie en ondersteunen u met alles dat u moet regelen voor het overlijden, bij het overlijden en na de crematie.

Begrip in de regio Zundert

Met inmiddels ruim 14 jaar ervaring is Mathijssen Uitvaartverzorging een begrip in de regio Zundert.

Uitvaartwensen: maak het afscheid persoonlijk en passend

Het overlijden van een dierbare kan onverwacht zijn. Soms heeft uw dierbare vooraf zelf wensen vastgelegd, soms ook niet. Kort na een overlijden moeten nabestaanden veel belangrijke keuzes maken om te zorgen voor een afscheid dat past bij de overleden dierbare, zoals de as bestemming, as bewaren of uitstrooien, de kist, de uitvaartlocatie, de muziek, de kaarten en de bloemen.

Wij bieden een luisterend oor en kijken samen met u welke wensen er waren en hoe we het afscheid persoonlijk, passend en eervol kunnen maken.

Crematie verzorgen? Wij staan dag en nacht voor u klaar

Crematie verzorgen? Bij Mathijssen Uitvaartverzorging kan iedereen terecht, ook voor het regelen van een begrafenis. Jack Mathijssen is ook begrafenis ondernemer.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.

Mathijssen Uitvaartverzorging staat voor u klaar, dag en nacht!