Mathijssen Uitvaartverzorging

Mathijssen Uitvaartverzorging neemt uw zorg uit handen

Bij een overlijden komt er veel op u af in een korte, emotionele tijd. U moet veel regelen voor de begrafenis en keuzes maken. Op zo’n moment is het prettig om een uitvaartverzorger te hebben die zorg uit handen neemt en alles voor de begrafenis / uitvaart regelt. Dat geeft u rust en ruimte om te rouwen.

Jack Mathijssen: begrip in de regio

Mathijssen Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten, geeft advies en biedt ondersteuning bij een overlijden. Met inmiddels ruim 14 jaar ervaring is Mathijssen Uitvaartverzorging een begrip in de regio Zundert.

Dag en nacht, voor iedereen

Ons team staat dag en nacht voor u klaar na een overlijden en helpt u graag bij het maken van de keuzes die komen kijken bij het regelen van een begrafenis. Wij verzorgen voor iedereen die ons steun nodig heeft een crematie of begrafenis, met of zonder verzekering.

Persoonlijke begrafenis

Een begrafenis is tegenwoordig meer dan het afscheid van een dierbare. Steeds vaker wordt juist het leven van de overledene ‘gevierd’. De behoefte om een begrafenis op een persoonlijke manier in te vullen groeit. Hoe zou u willen dat uw nabestaanden stilstaan bij uw leven? Door uw begrafenis zelf te regelen neemt u zorgen uit handen van uw nabestaanden. Mathijssen Uitvaartverzorging in Zundert neemt samen met u de tijd om invulling te geven aan uw persoonlijke begrafenis.

 Geen mens, geen wens en geen budget is hetzelfde. Dat maakt het regelen van elke begrafenis uniek. Mathijssen Uitvaartverzorging helpt u om de begrafenis persoonlijk en passend te maken en vorm te geven naar uw wensen.

Wij willen die begrafenis zorgvuldig, integer, zorgzaam en met persoonlijke aandacht laten plaatsvinden. Dat vraagt om oprechte steun, volledige aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. Die opdracht is aan ons welbesteed. U of uw nabestaandenkunnen het regelen van een begrafenis met een gerust hart aan ons overlaten.

Begrafenis regelen? Neem contact op

Wilt u een begrafenis regelen, bijzondere uitvaartuitvaart regelen, stijlvolle uitvaart, crematie verzorgen of zoekt u een uitvaartverzorging bij u in de buurt? Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht de wensen, soort uitvaartverzekering of budget dat u heeft.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.

Mathijssen Uitvaartverzorging staat voor u klaar!