Mathijssen Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging bij u in de buurt

In de week voor de uitvaartplechtigheid komt er veel op u af. U zit in een emotionele periode en rouwt om het verlies van een dierbare, terwijl er veel dingen geregeld en besloten moeten worden. Op dat moment is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op een betrokken uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Jack Mathijssen

Mathijssen Uitvaartverzorging is uw uitvaartverzorger in Zundert. Met ruim 14 jaar ervaring begeleiden wij u vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart.

Wij bieden een luisterend oor, denken mee en staan u bij met advies en inspiratie zodat u afscheid kan nemen op een manier die bij u en uw overleden dierbare past.

Persoonlijk en passend

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen levensloop. Bij Mathijssen Uitvaartverzorging is daarom elke uitvaart bijzonder. Of het nu om een groot- of kleinschalig afscheid gaat, wij begrijpen als geen ander dat afscheid nemen een van de moeilijkste dingen in het leven is.

Van het drukken van de rouwkaarten tot het vastleggen van de uitvaartlocatie: Mathijssen Uitvaartverzorging ondersteunt u bij het regelen van een persoonlijke en passende uitvaart. Een afscheid dat exact aansluit bij de herinneringen die uw dierbare bijzonder maken.

Leg uw uitvaartwensen uit

Nadenken over de eigen uitvaartwensen, het is iets waar mensen liever niet aan denken en zo lang mogelijk uitstellen. Toch kan het fijn zijn om tijdig uw uitvaartwensen vast te leggen. Op die manier kunt u uw nabestaanden helpen in deze emotionele periode door zorgen uit handen te nemen. 

Heeft u of een naaste voor een uitvaart specifieke wensen? Bij Mathijssen Uitvaartverzorging kunt u in een persoonlijk gesprek, geheel kosteloos, de uitvaartwensen vastleggen. Op die manier kunt u uw nabestaanden helpen in deze emotionele periode door zorgen uit handen te nemen.

Uitvaartverzorging bij u in de buurt nodig?

Uitvaartverzorging bij u in de buurt nodig? Wilt u een bijzondere uitvaart, begrafenis regelen, uitvaart regelen, stijlvolle uitvaart, crematie verzorgen? Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht uw wensen, uitvaartverzekering en budget.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@jackmathijssen.nl.