Mathijssen Uitvaartverzorging

Wat doet een uitvaartondernemer?

Na het overlijden van een dierbare breekt een moeilijke periode aan voor de nabestaanden. U voelt zich verdrietig of verslagen, terwijl er in korte tijd veel geregeld moet worden.

Bij een overlijden dient u altijd eerst een arts te bellen. Nadat een arts het overlijden officieel heeft vastgesteld, komt de uitvaartondernemer langs. Een uitvaartondernemer helpt u bij het maken van keuzes vanaf het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart.

Van het doen van aangifte van overlijden bij de gemeente tot het maken van afspraken met de uitvaartlocatie en van het regelen van een rouwauto tot het drukken van rouwkaarten: de uitvaartondernemer neemt al uw zorgen uit handen.

Verzorging, advies en ondersteuning bij een overlijden

Mathijssen Uitvaartverzorging is uw uitvaartondernemer in Zundert en omgeving en heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Wij begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart en ondersteunen u met alle keuzes die u moet maken voor het overlijden, bij het overlijden en na de uitvaart.

Maak het afscheid persoonlijk en passend

Geen mens, geen wens een budget is hetzelfde. Dat maakt het regelen van elke uitvaart uniek. Veel mensen vinden het lastig om over de dood te praten en stellen het nadenken over het eigen laatste afscheid of dat van een naaste daarom het liefst zo lang mogelijk uit.

Heeft u of een naaste specifieke wensen voor de uitvaart? Mathijssen Uitvaartverzorging biedt een luisterend oor. In een persoonlijk gesprek leggen we de uitvaartwensen vast en werken we samen met u aan een persoonlijk en passend afscheid.

Op zoek naar een uitvaartondernemer?

Op zoek naar een uitvaartondernemer / begrafenis ondernemer? Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht de wensen, soort uitvaartverzekering of budget dat u heeft.

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.

Mathijssen Uitvaartverzorging staat dag en nacht voor u klaar!