Mathijssen Uitvaartverzorging

Mathijssen Uitvaartverzorging draagt zorg voor uw uitvaart

In de periode na een overlijden is het voor nabestaanden vaak moeilijk om een begrafenis en crematie te regelen. In de korte periode hebben emoties en verdriet de overhand, maar tegelijkertijd moet er rondom de uitvaart veel geregeld en besloten worden.

 Mathijssen Uitvaartverzorging ondersteunt u in deze periode na het overlijden door zorg te dragen voor de uitvaart.

Ontzorgen voor, tijdens en na de uitvaart

Als uitvaartondernemer staan wij voor u klaar vanaf het moment van overlijden tot en met het moment van de uitvaart. Wij helpen u door de zorg voor de uitvaart uit handen te nemen. Zo hoeft u hier niet mee bezig te zijn en heeft u alle tijd om te rouwen.

U kunt met ons een afspraak maken en u door ons laten ontzorgen bij het regelen van de uitvaart.

De rouw begint voor veel nabestaanden pas na de uitvaart. Juist als de aandacht van anderen en de grootste drukte voorbij zijn. Wij zorgen voor nazorg en rouwbegeleiding.

Mathijssen Uitvaartverzorging: persoonlijk, passend en betrokken

Geen mens, geen wens en geen budget is hetzelfde. Bij Mathijssen Uitvaartverzorging is daarom elk afscheid passend en persoonlijk.

Met inmiddels ruim 14 jaar ervaring is Mathijssen Uitvaartverzorging een begrip in de regio (Zundert en omgeving). Wij verzorgen uitvaarten, geven advies en bieden ondersteuning.

Wij willen die uitvaart zorgvuldig, integer, zorgzaam en met persoonlijke aandacht laten plaatsvinden. Dat vraagt om oprechte steun, volledige aandacht en betrokkenheid van onze medewerkers. Die opdracht is aan ons welbesteed. Nabestaanden kunnen de uitvaart, zorg en begeleiding met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Neem contact op, Jack Mathijssen is er voor u!  

Wij staan voor u klaar in de tijd dat u ons het hardst nodig heeft: voor, tijdens en na de uitvaart.

Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht de wensen, soort uitvaartverzekering of budget dat u heeft. Wij zorgen voor uw uitvaart!

Neem contact op door te bellen naar 076-5963698 of mail ons via info@mathijssenuitvaartverzorging.nl.