Open dag zaterdag 1 april 2023

Er zijn weinig dingen zo zeker in het leven als de dood.

Maar als je geconfronteerd wordt met een overlijden en uitvaart in je naaste omgeving, wordt dit vaak in een roes beleefd.

Naast het verdriet moeten er ook nog allerlei keuzes worden gemaakt omtrent de uitvaart. Het kan daarom fijn zijn om eens een kijkje te nemen bij een uitvaartonderneming om te zien wat er mogelijk is op het gebied van uitvaartverzorging.

Op zaterdag 1 april 2023 geven wij u graag een kijkje achter onze schermen, tijdens onze Open Dag. Tussen 10 en 16 uur bent u in de gelegenheid om ons bedrijf aan de Hofdreef 22 in Zundert te bezoeken. Het Afscheidshuis en de diverse rouwkamers zijn toegankelijk, maar ook de koelkamer en de ruimte waar overledenen worden verzorgd.

Onze collega’s staan u graag te woord en geven antwoord op uw eventuele vragen en geven u daarnaast een rondleiding door het bedrijf.

U kent ons sinds 2007 als Jack Mathijssen Uitvaartverzorging. Jack Mathijssen heeft in april 2021 het stokje overgedragen aan Annelies van Dongen. Na twee jaar leek het ons tevens een goed moment om verder te gaan onder de naam Mathijssen Uitvaartverzorging. Tijdens de Open Dag zullen wij ons nieuwe logo graag aan u presenteren.

Wij zien u graag tijdens onze Open Dag op zaterdag 1 april a.s.

Team Mathijssen Uitvaartverzorging